Leveringsbetingelser

Levering av varen fra Selger til Kjøper skjer på den måte, på det sted og til det tidspunkt som kjøperen har angitt i bestillingen i nettbutikken. Hvis ikke leveringstidspunkt fremgår av bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøper innen rimelig tid og senest 30 dager etter bestillingen fra kunden. Skal Selgeren sørge for at varen blir sendt til Kjøper, plikter han å få varen fraktet til bestemmelsesstedet på egnet måte og på vanlige vilkår for slik transport. Bestemmelsesstedet er hos Kjøper med mindre annet er særskilt avtalt mellom partene.

Galligani bruker postens bedriftstjeneste BRING og  klimanøytral servicepakke. I skrivende stund tilbyr Galligani frakt på bestillinger over 1.000 kroner fritt levert i hele Norge. For bestillinger under 1.000,- koster frakt 149 kroner i hele Norge, med unntak av Svalbard.

 

Her kan du legge til navn på serie du samler på, slik at du blir oppdatert fra oss, dersom den kommer på tilbud, går ut av sortiment, eller lignende:

Søk deg frem til en serie du samler på under:

Galligani quiz
Hvor mange generasjoner av familien har drevet galligani?
Hvilket sted og land kommer familien galligani fra?
Har galligani fortsatt butikk i oslo?

Takk for at du deltok! Du er med i trekningen av en Le Creuset gryte.

NavnEmail
Takk for at du var med. Dersom du allerede har en bruker, må du logge deg inn for å være med. Dersom du ikke har en bruker, vennligst fyll ut detaljene dine i feltet under og du er med i trekningen.